Tervetuloa vastaamaan huolibarometriin!

Koronaviruksen aiheuttama poikkeustilanne vaikuttaa jokaiseen meistä ja huoli tulevasta on suuri. Ylläpidämme kriisin ajan Huolibarometria, jossa kartoitamme käsityksiä kriisin pahimman vaiheen kestosta sekä tilanteen synnyttämää huolta ja tunnetiloja.

Vastaamalla tähän barometriin annat arvokasta tietoa tämän hetken tilanteesta Suomessa. Tuloksia julkaisemme MPS:n verkkosivuilla osoitteessa www.mps.fi.

Käytä sivun alalaidassa olevia nappeja liikkuessasi kyselyssä eteen tai taaksepäin. Voit laskea vastausikkunan hetkeksi näytön alalaitaan kesken vastaamisen. Älä kuitenkaan sulje selainta ennen kuin olet painanut viimeisellä sivulla olevaa "Lähetä" -nappia. Jos yhteys kyselyyn katkeaa, voit avata uuden kyselyn sähköpostiviestin sisältämästä linkistä.

Luottamuksellisuus

Kyselyn toteutus ja vastausten analysointi tapahtuu kokonaisuudessaan MPS-Yhtiöiden tutkimusyksikön toimesta. Kaikki vastaukset tallentuvat nimettöminä ja niitä käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti. Lisätietoa MPS:n tietosuojasta löydät osoitteesta: www.mps.fi/fi/privacy.html.

Kysyttävää?

Kaikissa kyselylomakkeen täyttöön tai aineiston käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä lähimpään MPS-toimistoon tai tutkimusjohtaja Niilo Mäkelään, puh. +358 20 746 9400 tai email:  feedback@mps.fi.

Arvostamme suuresti panostasi!

Ystävällisin terveisin,

Niilo Mäkelä
Tutkimusjohtaja
MPS Yhtiöt Oy
www.mps.fi